sortie_site_11-2015_blog

[divider] [/divider]

Het leven van een startup is niet gemakkelijk, constant ontwikkelen en aanpassen om het beste van het beste te kunnen creëren. Behalve ons doel, die zal nooit veranderen: het helpen van onze leden om geweldige avonturen te beleven! Ons team is al meer dan een jaar bezig met het opzetten van een nieuwe website, gebaseerd op jullie feedback. Het idee was voor jullie om op een makkelijke en snelle manier het NightSwapping netwerk te kunnen bereiken.

[divider] [/divider]

Dit is wat we hebben gedaan

In een nieuw jasje, met nieuwe functies en een geheel nieuwe ervaring… deze dingen kunnen verrassend zijn, maar neem de tijd om het te ontdekken! Zoals gewoonlijk is jullie mening erg belangrijk voor ons, dus laat ons gerust weten wat je er van vindt.

[divider] [/divider]

Laat u verrassen

De zoekbalk is verdwenen en hiervoor zijn de travel plans in de plaats gekomen. Wanneer je geen inspiratie hebt waar je heen wilt gaan, heb je nu de mogelijkheid om je door ons te laten verrassen waarbij wij met allerlei suggesties komen waar je heen kan en bij wie je zou kunnen verblijven.

Swipe om te reizen

Voor een snellere en leukere zoektocht naar een verblijf hoef je enkel maar de pagina naar rechts te slepen als je geïnteresseerd bent in een accommodatie. Zo vind je makkelijker een reis die écht bij je past.

Een nieuwe ervaring

NightSwapping is als app bedacht en gemaakt en is nu beschikbaar op al uw apparaten: computer, tablet of smartphone.

Deel uw ervaringen

Na elke NightSwap kunnen de gastheren/gastvrouwen en reizigers nu een beoordeling achterlaten over hun verblijf die door heel het netwerk gezien kan worden. Een goede manier om de leden beter te leren kennen!

[divider] [/divider]

Ik zie je snel op de nieuwe website van NightSwapping!

Bekijk de nieuwe website [divider] [/divider]

Tot gauw!

Serge Duriavig
Oprichter van NightSwapping

signature_serge